image

طرز تهیه حلوای عربی (شعریه)

  • 1403/06/23
  • بازدید: 54
  • 1


1. برای شروع درست کردن حلوای عربی رشته‌ها به قطعات حدود یک سانتی‌متر خرد کنید. برای این که راحت‌تر باشید بهتر است رشته‌ها را در همان بسته‌بندی خرد کنید. دقت کنید که رشته‌ها بیش از حد ریز نشوند.

2. کره را داخل یک تابه‌ی عمیق با حرارت ملایم آب کنید و رشته را در آن تفت دهید. حدود نیم ساعت کافی است تا رنگ رشته دو درجه تیره‌تر شود و از خامی در بیاید. رشته را مدام هم بزنید تا نسوزد و دو رنگ نشود.

3. بعد از تغییر رنگ دادن رشته‌ها، پودر هل و گلاب را به آن‌ها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

4. در این مرحله بیسکوییت‌ها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

5. سپس شیرعسلی را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم شود و شیرعسلی به همه قسمت‌ها برسد.

6. شعله گاز را خاموش کنید و حلوا را در ظرفی بریزیر و اگر خواستید قالب بزنید.

7. مغز گردو را هم می‌توانید داخل حلوا بریزید هم برای تزیین روی حلوا بریزید.

حلوای عربی